Overschakelen naar ander programma

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Klik op de knop Volgende om de Migratiewizard te starten. De Migratiewizard installeert het programma dat overeenstemt met de ingevoerde activatiecode (Kaspersky Standard or Kaspersky Plus).

Als uw abonnement voor Kaspersky nog niet is verlopen, kunt u de activatiecode voor Kaspersky toepassen op een andere computer.

Klik op de koppeling Annuleren om de migratie naar Kaspersky Standard or Kaspersky Plus te annuleren.

Annuleren